10-те най-брутални случая на публична мастурбация 07.09 | 14:51

За братята, които се пипат

От Ивайло Коралски

На практика мастурбира почти целият свят и дори докторите ще ви кажат, че въпросното занимание е полезно.

В същото време обаче е странно да му се отдаваме на публични места, например в градския транспорт, на плажа или докато шофираме със 120 км/ч. по магистралата. Което обаче не пречи на някои хора да не се съобразяват с тези граници на интимното преживяване. Абсолютен пример за подобни крайности са следващите десет индивида, които са прекрачили границите на естественото и нормалното и са дръзнали да се самозадоволят на публично място.

1. В РПУ-то

Един хубав ден Дарел Муур решил да съобщи в местното полицейско управление в Омаха, Небраска за това, че е станал свидетел на убийство. След като изпълнил своя граждански дълг обаче, 53-годишният джентълмен решил да изпълни още едно упражнение - това на самозадоволяването... пред полицаите... които след първоначалния шок го арестували.

2. В градския транспорт

Автобусите от обществения транспорт са като развъдник за ненормалници, но Джаред Уестън Уокър определено разширява дефиницията на понятието "ненормалник". 26-годишният герой е арестуван и обвинен в това, че е мастурбирал и успешно еякулирал върху главите на жени - пътници в автобуса. Обвиненията срещу Уокър са повдигнати от три различни жени.

3. По време на парада по случай деня на Св. Патрик

В западната култура денят на Свети Патрик е добре познат празник за напиване и надпиване. Стивън Йънг обаче явно не е запознат с тази традиция. 39-годишният мъж е бил заловен от частен охранител докато мастурбирал сред тълпата парадиращи по улиците весели и подпийнали хора. Йънг не само че бил доста пиян, но също така и под въздействието на метамфетамини.

Останалите, в Div.bg.

Водещи

Най-четени