10-те най-яки принадлежности за вино 27.12 | 08:29

Вижте ги, определено ще ви смаят

От Цанка Донкова

Празниците чукат на вратата. Привършваме вече с пазаруването на подаръци, подготвили сме менюто и сега остава да се наслаждаваме на свободното ни време. А какъв по-добър начин от това да се насладим на хубава чаша вино.

Е, именно като си говорим за вино се сещаме и за щурите предмети, които съпътстват дионисийевата течност.

Предлагаме ви да видите именно десетте най-яки принадлежности за вино.

1139783

Някой тайно пие от скъпоценното ви вино? Е, не се тревожете повече, защото с този заключващ механизъм за бутилка  съдържанието ще се запази само за вас. Отминаха времената, когато тябваше да използвате магически маркер, за да изчислите какво количество вино е изчезнало, или да залепвате  бележка с надпис "Не пипай" на гърлото на бутилката. Днес вече съществува  елегантно проектирано и напълно сигурно устройство.

Просто поставете четирицифрения заключващ механизъм за вино в стил катинар в гърлото на бутилката, разбъркайте комбинацията от цифри и вашето вино е толкова добре охранявано, колкото и кралските бижута. Но бъдете убедени, че сте запомнили кода, защото в противен случай, единственият начин да отворите бутилката, е да я счупите, а това е сценарий, в който едва ли бихте искали да участвате.

1139781

Търсите ли бърз начин да развеселите вашата любима бутилка скъпо вино? Имате нужда от този винен гащеризон. Това облекло за бутилки е просто страхотно - перфектният начин вашата любима напитка да изглежда по-непретенциозно.

1139788

Планирате групово или семейно събиране? Подсигурете всички нужни елементи за едно успешно тържество. Е, определено ви е нужен стъклен поднос. Но не какъв да е, а една уникална периодична таблица. Върху тази възхитително забавна табла може да наредите всичко, което ви е необходимо, че и повече.

1139787

Често наричан "Божията кухня", остров Сицилия притежава дългогодишна репутация, когато става дума за божествени вина и кулинарно изкуство. В духа на сицилианската щедрост и топлота, тази антично-вдъхновена гравирана табла за стена със сигурност ще добави индивидуален  детайл към всеки един кухненски стенен декор или изба, тъй като ви дава възможност да изложите своите използвани тапи от вино по начин, който е едновременно  специален и е действително произведение на "изкуството на винени тапи!"

Удивителното е, че лесно може да добавяйте или сменяйте винените тапи, просто ги поставете в обособените за тях  места.

1139789

Поддържайте партито си стилно и напитките си изискани с този комплект силиконови лепенки за напитки. Просто ги поставете на вашите чаши. Напитките ви ще бъдат добре издокарани и обсъждани, както подобава.

1139782

  Чашата винаги е пълна с тази невероятна джаджа. Няма нужда да си поръчвате ново питие, защото този съд винаги е пълен до горе.  Приспособлението представлява прозрачна винена бутилка от 750 мл., с чаша най-отгоре. Това позволява на виното гладко да преминава през гърлото ви. Има си и етикет "Най-сетне! Винена чаша, точно за мен!".

1139784

Точно така, тирбушон под формата на... е, знаете какво! Отваряйте вино с повдигането буквално на среден пръст. Тирбушонът  "Върви по дяволите" ще ви позволи да кажете на света, че не ви пука и то докато релаксирате с чаша вино.

1139786

Изложете на показ вашето "скъпоценно" вино с тази предизвикваща гравитацията магическа поставка за бутилки. Сложете я на плота, ползвайте я за централна декорация на масата или просто където и да е в кухнята и тя незабавно ще привлече вниманието към вашата превъзходна алкохолна напитка и вълшебния ефект, който я държи във въздуха.

1139785

Когато имате ограничено място по рафтовете и в шкафовете, съхраняването на бутилки вино може да представлява проблем. Тази джаджа обаче ще ви спаси от това. Тя е супер стилна и пространствено ефективна стенна поставка за винени бутилки.  Представлява красива и трайно конструирана от неръждаема стомана с изчистен завършек, вертикалната стойка. Тя включва редица от осем халки, които стабилно задържат бутилките за гърлата в странично положение. Още повече че ще поддържате корковите тапи влажни, докато впечатлявате приятели с предизвикващия гравитацията изглед.

1139780

Пийнете си малко вино... ще се почувствате по-добре.

Всички ние имаме приятели, за които този знак може да се отнася.

Водещи

Най-четени