10 фундаментални издънки, които трябва да избягват мъжете 18.10 | 16:09

Обещания, опашки, стискане...

От Ивайло Коралски

В общо линии заглавието на този текст казва всичко, за което ще си говорим по-надолу. Прочее написаното, както е видно, е насочено ексклузивно към представителите на силния пол.

Четете:

1. Обещание за женитба

За жените сватбата а.к.а женитбата е нещо, което в душите им свети с религиозен пламък (то за това се нарича женитба, а не мъжитба), затова сваляйте им звезди, обстрелвайте ги с фалшиви комплименти, докарвайте се на по-голям човек от тях, но никога, ама никога не ги лъжете с обещание за брак, което не смятате да изпълните. Щетите ще са такива, че когато се възстанови, никога няма да ви брои за човек отново.

2. Не докосвайте приятелката на приятел

Това е свещено табу сред мъжете! Приятелката на приятел дори не е жена. Тя е онова същество, което се навърта покрай вас, когато не сте строго по мъжки и с което понякога осъществявате разговор. Ако все пак се изкушите да допуснете въпросното същество да се прокрадне по-дълбоко в съзнанието ви, не пипайте! Рискувате да загубите и нея, и приятелите си и да си изядете боя като епитафия на отношенията.

3. Реденето на опашки

Това е издънка, последствията от която са си само за вас. Погледнете го така - времето ви е точно като заплатата - някаква сума, която трябва да се разпредели за определен период. Ако ви се харчи време, чакайки на опашки, то или имате в излишък, или не си го цените. Пълно ли е с хора - просто се върнете друг път.

Още, в Div.bg.

Водещи

Най-четени