16 наистина идиотски причини двама души да се разделят 15.09 | 11:10

Непреодолими различия?

От iNews.bg

Човек и добре да живее, рано или късно се влюбва и започва да съществува в един леко нереален свят, пълен с любов, емоции и позитивизъм, струящ отвсякъде. След известно време обаче еуфорията изчезва и на нейно място се настанява трезвият поглед. И изведнъж единият от двойката разбира, че повече не може да изкара и ден с човека до себе си, защото нещо конкретно адски го дразни.

Ето ви няколко истински признания на хора, разделили се с гаджетата си по доста... странни причини.

1. Когато караше, тя четеше името на всеки магазин, покрай който минем.

2. Имаше бенка на единия клепач. Всеки път, когато я целувах, я виждах как се доближава до мен. Започнах да сънувам, че бенката ми говори. Вече не се търпеше.

3. Живееше на 8 етаж и нямаше асансьор.

4. Четири дни преди рождения ми ден тя ми каза, че ще ми купи подарък. Знаех, че не е ок да скъсам с нея поне две седмици след като ми го е подарила, а не можех да прекарам още толкова време с нея.

5. Слагаше горчица на картофките като първо я изстискваше върху дланите си, а след това започваше да маже ръчно картофките. Накрая облизваше ръцете си.

6. Тя беше човекът, който се хранеше по възможно най-шумния начин. Дъвчеше с отворена уста и примляскваше в комбинация с множество "мммм"-нкания и "ням-ням-ням-ням"-кания. Все едно излизах с бисквитеното чудовище.

7. Използваше същия дезодорант като майка ми.

8. Ходеше като Т-рекс.

Останалите доста странни причини за раздяла можете да откриете в Div.bg.

Водещи

Най-четени