200-килограмов мъж, който правил секс с младо момиче, го прати в болница 21.12 | 11:54

Любовта определено потиска, особено тежката

От Антония Михайлова

Любовта може сериозно да ви потисне, особено ако тежи 200 килограма. За 22-годишната американка Джен Геракарис сексът с 21-годишния й приятел, страдащ от наднормено тегло, завършил с повикване в Бърза помощ. Отдалата се на интимни ласки на бетонния под девойка силно си ударила главата, пише Huffington Post.

Докато правел любов със своето момиче, Грег Казарона прекалено силно я натиснал, в резултат на което Джен получила спешна нужда от лекарска помощ. За щастие нищо сериозно не се случило на американката – тя дори не загубила съзнание. Медиците констатирали леко сътресение на мозъка, а Казарона по-късно признал, че първата му мисъл била: "Убих я." На младия човек му провървяло, че не се оказал прав.

Независимо че тази история се е случила преди около 8 години, двамата участници в инцидента редовно си спомнят за нея. Клюката за този случай стигнала и до телевизия, която решила да я вземе за основа на първата серия документални филми Sex Sent Me to the ER ("Сексът ме изпрати в болница"). Пилотният епизод на проекта ще бъде излъчен на 28 декември в САЩ.

Според чикагския лекар Джордан Москоф, при него редовно идват пациенти с травми, получени в резултат на секс. Най-често мъжете страдат от това, че използват специални пръстени за пениса, а представителите и на двата пола – заради попаднали странични обекти в правото им черво. Впрочем случват се и доста необичайни инциденти.

Например наскоро жител на Колумбия изпил наведнъж няколко таблетки виагра и се наложило да му бъде направена операция на пениса. А ветеранка от порнобизнеса на име Аврора разказала за неприятен случай, когато нейният партньор се наранил по време на хард секс изпълнение.

Водещи

Най-четени