А ти какъв сандвич обичаш? 25.11 | 08:00

Скъпи мъже - внимавайте - изборът на сандвич може да издаде една жена що за личност е

От iNews.bg

Обичате ли сандвич? А знаете ли, че изборът на сандвич може да издаде що за личност сте?

Това странно откритие са направили група учени, които смятат, че това, какъв сандвич обичат да похапват жените, може да разкрие скритите им личностни качества.

Изследвания на група психолози разкриват, че жените, които обичат да ядат сандвич с хляб и бекон например, са "опортюнисти" и живеят за момента. Те демонстрират здрав разум и имат добро чувство за хумор, твърди изследването, цитирано от в. Daily Express.

Дамите, които предпочитат сандвич с шунка, салата и бял хляб, са "мислещи напред в бъдещето", постоянно търсещи вдъхновение и находчиви и оригинални.

Феновете на сандвичите с телешко роле са в състояние да работят в кратки срокове и обичат да се наслаждават на тръпката от зрелищните спортове.

Любителите на сандвичите със сирене са пълни с идеи, логични и обичат да решават кръстословици.

Психологът по храненето д-р Елизабет Джоунс, която провежда проучването, казва: "Личностните черти вървят ръка за ръка с личните навици и рутината. Това ни позволява да направим връзка между типа хляб, който една жена предпочита, и нейните чувства."

Ето и 8-те вида личности, според сандвичите, които предпочитат:

Сандвич с риба тон и бял хляб

Жените, които избират сандвич с риба тон, със сладка царевица и бял хляб, обичат реда и подредбата. Те трудно се отпускат, работят в срокове, имат високи постижения и вярват, че винаги са прави. Те имат много хобита и се стремят да намерят приятели, които споделят тези им увлечения.

Сандвич със скариди и черен хляб

Жените, които обичат този вид сандвич, са приятелски настроени и тактични във всяка ситуация. Те са чувствителни и са склонни да бъдат много несигурни при конфликтни ситуации. Те обичат модата и пазаруването, търсят приятели с добро чувство за хумор.

Сандвич с шунка, салата и бял хляб

Тези дами често прекарва времето си, мислейки за бъдещето си. Те са изобретателни и оригинални. Обичат физическата активност, като предпочитат свободното им време да бъде прекарано навън, лесно се вдъхновяват от обкръжението си.

Сандвич с пилешка салата

Дамите, които избират този сандвич, са общителни и приказливи. Те са склонни да действат, без да мислят много-много. Този тип жени обичат да прекарват времето си в гледане на спорт, като предпочитат партньора им да е успял в кариерата.

Сандвич със сварени яйца и пълнозърнест хляб

Тези жени са тихи хора, те обичат да прекарват времето си сами и често имат вътрешна мотивация за целите си. Предпочитат да прекарват свободното си време у дома. За партньор те търсят някой със сходни интереси и ценности.

Сандвич с бекон и бял хляб

Тези дами живеят за момента, вярват, че опитът "говори" по-добре от думите. Жените, които избират този сандвич, често са снизходителни и материалистки. Те обичат вечерите навън, да ходят на кино и да се веселят в заведение с музика на живо. Имат добро чувство за хумор и обичат приятелите им да бъдат такива, а за партньора им това е задължително условие.

Сандвич със сирене и кисели краставички

Дамите, които обичат да похапват този сандвич, са логични, обичат да се обграждат с успели хора. Те се справят добре със задачите, които им поставят, и винаги ще кажат истината, без значение дали това ще е нетактично. Те обичат да разрешават проблемите си, като са фенове на игрите и пъзелите.

Сандвич с говеждо месо

Тези жени първо действат и след това – мислят. Те са експедитивни и могат да правят няколко неща наведнъж. Често се ангажират с неща, които понякога ограничават личната им свобода. Търсят партньор, който да е привлекателен и обичат зрелищните спортове.

Водещи

Най-четени