Абсурдно! Девойка продава девствеността си в риалити 29.01 | 18:15

След няколко неуспешни търга се надява с шоуто да се получи

От Надежда Стоянова

Ако направим класация на най-абсурдните неща, със сигурност това ще е на някоя от челните позиции. Става въпрос за 23-годишната бразилка Катерина Миглиорини, която решила да изкара малко пари от това, че още не е правила секс. И докато други припечелват именно от способностите си под завивките, находчивото момиче се сетило, че девствеността й е доста по-ценна и може да изкара много пари.

Е, идеята й се оказала малко по-амбициозна, отколкото предполагала. След три неуспешни опита, най-накрая измислила риалити предаване, което да й помогне да стане истинска жена. Предложението й се казва There's Something About Catarina, а идеята е 20 господа от различни краища на света да се борят да заслужат честта да си легнат с нея.

Е, трябва да отбележим, че има и допълнителен бонус, който вероятно е доста по-примамлив от това да си първият мъж на която и да е жена. За победителя е предвидена и парична награда от 1 милион долара.

Шоуто все още е на етап планиране, но въпреки това вече е създаден сайт, на който мераклиите могат да се записват. Явно този път Катерина ще успее да продаде девствеността си.

Вече се е пробвала това да се случи в документална поредица, която проследява интернет търг през октомври 2012 г. Тогава предполагаем японски милионер спечелил с предложение от 780 хил. долара, но така и не консумирали сделката. През ноември миналата година пък направила ново наддаване в своя сайт VirginsWanted2.com, но после се отказала.

Водещи

Най-четени