Бежовите чорапогащи станаха хит. Защо? 07.05 | 11:10

Виновен е "ефектът Кейт Мидълтън"

От Олга Андреева

Кейт и принц Уилям вече отпразнуваха първата годишнина от приказната си сватба, която миналия април вълнуваше всички медии по света, а интересът към тях не стихва.

Погледите на Острова остават вперени в красивата Кейт, която за една година успя да се превърне в модна икона, въпреки леко старомодния си, според някои, стил.

Всяка рокля от конфекция, в която се покажеше, скоростно се разпродаваше. И все пак ръстът от 500% в продажбите на чорапогащи в телесен цвят изглежда повече от впечатляващ.

Именно това е резултатът от последователния избор на Кейт, която винаги комбинира тоалетите си с чорапогащи в телесен цвят, съобщи Entertainment.stv.tv.

"Кейт Мидълтън е доста старомодна, но когато тя обуе чорапогащи в естествен цвят, изглежда толкова авангардна и ги прави да стоят модерно", коментира редакторката на Vogue Ана Дело Русо.

Влиянието на херцогинята на Кеймбридж, предимно върху жените на Острова, а и не само, вече се сдоби със специален термин - "ефектът Мидълтън".

Дори американките, които държат на външния си вид, и са известни по света с това, че показват гладки загорели крака, дори в дълбока зима, сега са литнали по артикула, смятан доскоро за непривлекателна част от гардероба на майките ни.

Водещи

Най-четени