Български пастор лекува в интернет! Стана истински хит в YouTube (ВИДЕО) 10.11 | 15:30

Пастор Пламен Петров има молитви за всичко, включително за "освобождение от хомосексуализъм"

От Беатрис Николoва

Представяме ви един изключително модерен пастор, които използва новите технологии, за да стигне до миряните. Пламен Петров използва видеоплатформата Youtube, за да качва молитви на всякаква тематика.

Молитвите включват от стандартните – за здраве, за благословение, за преди сън, за дома и близките, така и доста по-необичайни, като молитва за "освобождение от порнография”, молитва за "освобождение от връзки – греховни и демонични”, молитва за "освобождение от хомосексуализъм”, "разчупване на проклятия” и най-атрактивната "молитва за удължаване на крака.

Във видеото с "порастването на крайници" виждаме краката на възрастна жена, чуват се и обясненията на пастора, който се моли за премахване на гръбначните и други костни проблеми на жената и най-важното, иска "изравняване” на двата й крака, тъй като единият е "по-дълъг” от другия с няколко сантиметра. Във всяко видео на божия човек има подробни инструкции за правене на молитва.

Пламен Петров е известен на българската и чуждите религиозни общности. Във Facebook профила му има 6400 почитатели, пасторът има и международен профил, а youtube видеата на религиозна тематика са стотици. От снимките, качени в социалната мрежа, става ясно, че пасторът пътува из цялата страна.

 

Водещи

Най-четени