Вижте как екип BBC измами наш татуист (ВИДЕО) 26.01 | 11:58

Казали му,че участва в риалити предаване

От Надежда Стоянова

През есента на миналата година доста се разшумя около скандалната поредица на BBC "Какво се случва в "Слънчев бряг”, която показва пиянските изцепки в родния морски курорт. Естествено британските и българските медии направо полудяха, но в последно време като че ли ситуацията се поуталожи.

Но ето че се появи втората част от въпросния сериал, в който виждаме известния бургаски татуист Петър Петров, който твърди, че не знаел в какво участва. Майсторът на телесните рисунки разбрал, че се включва в риалити, което се излъчва директно на Острова. Предаването разказвало как преминава престоят на туристите по родното черноморие.

В интерес на истината не са го излъгали съвсем, само дето пропуснали да му споменат, че смятат да орезилят нашата родина. Затова татуистът много се учудил като се видял как поставя пиърсинг на две от героините във втория епизод, пише Фрагман.

"В Слънчев бряг през лятото е пълно с всякакви откачалки. Тези бяха даже цвете за мирисане”, споделя Петър.

Категоричен е обаче, че момичетата, с които попада в един кадър, не са актриси и не им е било платено да участват. От своята практика може да разкаже за куп странни личности, с които се е срещал на морето.

Водещи

Най-четени