Връзката ви е невъзможна заради нея? 02.07 | 10:49

Вижте 5 причини защо това е така

От Лазар Тодоров

Взаимоотношенията между мъжете и жените са сложно нещо. А когато става въпрос за връзка, още повече. Напасването на характерите често пъти е непостижим подвиг. Или както се казва не всичко е любов.

Често се чудите дали връзката ви ще просъществува и дали ще успеете да се справите с трудностите от ежедневието? Отговорът на тези въпроси може да се окаже доста труден. Ако все пак се двоумите, дали половинката ви е виновна за положението, вижте 5 знака, които да потвърдят това.

Семейството ѝ е против връзката ви

Много ясно, че дори в началото техните да не ви харесат, с течение на времето вие можете да ги спечелите малко по малко. Обаче, когато вашата половинка крие от семейството си, че има връзка с вас, това просто не е възможно. Значи, тя или се срамува от връзката си с вас, или е изправена пред дилемата да избира вас или семейството си. Доста сложна житейска ситуация, но това е повече неин проблем. Ако тя не държи достатъчно на вас, за да ви запознае с техните, значи не ви заслужава.

Бившият ѝ е най-добрият ѝ приятел

О, момчета, имате сериозен проблем. Просто е - приятелите могат да станат любовници, любовниците не могат пак да станат приятели. И имайте предвид, че този, бившият, не иска да ѝ е само най-добър приятел.

За останалите четете в Div.bg.

Най-четени