Всяка жена иска да чуе следните 10 изречения 26.06 | 13:32

Изречени от устата на мъжа

От iNews.bg

Успехът на една връзка се дължи на много малки и големи неща. Едно от тях е да знаете какво иска вашата половинка и да не правите неща, които я изкарват извън нерви. Колегите от Div.bg, които са видни специалисти в сферата на взаимоотношенията между мъжете и жените, са съставили кратък, но полезен списък с десет фрази, които абсолютно всяка жена би искала да чуе от мъжа до себе си. Вижте ги:

Изглеждаш страхотно днес

Това изречение винаги върши работа. Повечето жени прекарват значително време пред огледалото и горната фраза значи, че вие сте забелязали усилията и ефекта от тях върху външния ѝ вид. Дайте ѝ да разбере, че наистина я харесвате.

Обичам те

Е, разбира се, такова нещо не се казва на жена, която не обичаш или си срещнал преди три дни. Но ако наистина обичате някоя жена, казвайте ѝ го, за да пазите романтиката.

Леле, ти си най-сексапилната жена, която съм виждал

Всяка жена иска да бъде красива, но да бъде сексапилна - това е друго нещо.

Искаш ли да отидем по магазините?

То е ясно, че на вас няма да ви е чак толкова приятно да сновете по магазините с любимата жена, колкото на нея, но ако един път месечно отивате доброволно, сериозно ще натрупате точки.

Хайде да се гушкаме!

Това е симпатично, романтично и показва на жената, че в главата ви има и друго освен мисли за секс. Дори и действително да не е така. Жените обичат да се гушкат. Не го забравяйте.

Останалите фрази, които всяка жена иска да чуе, можете да прочетете в Div.bg.

Водещи

Най-четени