Господа, ето какво да правите, докато чакате приятелките си да напазаруват 12.01 | 10:30

Мъж откри как да не скучае, когато е на пазар с приятелката си

От Лазар Тодоров

За повечето мъже е истинско мъчение да ходят по магазините с приятелките си. Всяка жена поне веднъж е замъквала приятел докато обикаля из моловете, причинявайки му неимоверни мъки, като го оставя да се скита сам из отделите за дрехи.

Един от представителите на силния пол в крайна сметка е намерил начин да се забавлява, докато приятелката му пробва дрехи в съблекалнята на магазините.

Той е решил да влезе в ролята на човешки манекен, като сменя различни комбинации от дрехи и позира редом до вдъхновенията си. Снимките са повече от сполучливи.

И докато повечето мъже само въздишат и припират да си ходят, Стив Венегас е намерил начин да оползотвори времето, докато чака жена си да приключи с покупките.

За своята идея Стив казва: "Забелязах, че манекенът има същите размери като моите. Всичко останало беше пред мен и си казах - Трябва да пробвам това и да видя как ще изглежда."

След като Стив намери дрехите, с които е облечен манекенът, той застава в същата поза и се снима за спомен. "Винаги връщам обратно дрехите, след като приключа!" - споделя още живият манекен.   

Водещи

Най-четени