Да спечелиш повишение по възможно най-отвратителния начин 23.05 | 15:38

Сингапурка постави своя кръв, взета по време на цикъл, в кафето на шефа си

От Ивайло Коралски

24-годишно девойка от Сингапур ще бъде съдена по обвинение, че е сложила в кафето на нейния шеф кръв от собствения ѝ менструален цикъл, съобщава The Straits Times.

Доста гнусният акт е извършен в апартамента на 38-годишния Панг Найт Син, за когото жената е работила от повече от година.

Най-интересният елемент в не особено хигиеничната история обаче е причината, която накарала младата Джумиах да извърши това. А именно, надеждата, че след като босът ѝ изпие "овкусеното" кафе, той ще я повиши в службата.

Според писателя Катрин Айрънуоуд в много източни култури използването на менструална кръв е популярно средство за привличането на индивид от мъжки пол.

В онлайн пространството дори има специални форуми, чиято цел е дискутирането на възможностите начини, по които може да се използва кръвта в различни храни и напитки.

"Може да се използва за съблазняване и налагане на вярност. И не става въпрос за някакъв вид насилствена магия. Говорим за чиста проба феромони", споделя Катрин Айрънуоуд.

Писателката обаче е изненадата от решението на 24-годишната девойка: "Това не е действие, което ще ти донесе повишение. Подобен прийом се прави с цел да се потърси сексуално привличане".

Делото ще се гледа следващата седмица, а госпожица Джумиах може да остане на топло за цяла година.

Водещи

Най-четени