Дянков като Гунди, но с очила 03.08 | 16:28

Финансист №1 се появи на Spirit of Burgas по екипче на Левски

От Диана Цветкова

Вицепремиерът Симеон Дянков вече разпуска по родното Черноморие, като в плановете му влизат и концертите на фестивала Spirit of Burgas.

Финансовият министър бе забелязан да се разхожда из морската градина в Бургас с двете си деца – 11-годишния Андрей и 8-годишния Марко.

Пред фоторепортер на Булфото той сподели, че тази вечер ще бъде на феста и ще се отбие на някои от сцените, предлагащи музика за всеки вкус, без да конкретизира.

За радост или не на левскарите, финансовият министър е запечатан от обектива да се разхожда по алеите на Морската градина, облечен със спортен екип на "Левски" с емблематичния номер 9, с който в миналото играеше легендарният Георги Аспарухов – Гунди.

Впоследствие 9-ката на "Левски" е изваждана и връщана в употреба, като с нея игра и Георги Иванов – Гонзо, а сега със знаковия номер се изявява нападателят Жоао Силва.

Преди време Дянков блесна с чувството си за хумор, като заяви, че прилича на холивудския красавец Брад Пит, но с очила. В този дух пък ние се чудим с кого от футболистите "деветки" на "Левски" би се сравнил.

Водещи

Най-четени