Иде ретрограден Сатурн, носи пълен хаос 27.06 | 15:40

Конкретна дата е много опасна

От iNews

Настъпва с пълна сила ретроградния Сатурн.  Той носи  носи пълен хаос, а конкретна дата е много опасна.

Сатурн , планетата, за която астролозите подчертават, че променя съдбата ни, ще започне своя ретрограден ход на 30 юни и ще доведе до сериозно преосмисляне и връщане на старите планове.

Сатурн в Риби показва емоционална карма, така че в този период ще изпадаме в ситуации на съмнение в емоциите си, ще се питаме дали емоциите ни създават проблеми или ни подкрепят.

Ретроградния Сатурн ни приканва да се потопим в себе си, но тъй като лятото с характерните за периода почивки е на хоризонта, сега едва ли ще има време за това, така че влиянието му ще е най-силно, когато се върнем към ежедневието.

Сега неговото влияние ни носи различен поглед, ние ще се гмурнем в живота си с желанието да променим всичко, което ни блокира и което не ни подхожда, източва енергия и не носи напредък и просперитет.

Ще се върнем към старите планове, особено тези, които сме отлагали и чакали да дойде по-добро време, сега е благоприятен момент да се върнем към това, което сме решили, че е много добро за нас и да го започнем отново.

Време е най-накрая да направим радикални промени в живота си. За някои ще се наблегне на кариерата, за други - на емоционалните отношения, пише "Телеграф".

Което от двете да е характерно за вас - обърнете се към него и подобрете този сегмент от живота си.

Ако това влияние на Сатурн не ви позволява да продължите с нещо старо или нещо, което е актуално в момента и ви забавя, това е знак, че или моментът все още не е подходящ за това, или че трябва да имате различен подход към ситуацията. или че може би е време да променим нещо и да продължим напред.

Водещи

Най-четени