Избери си животно, за да ти кажа какъв си (ТЕСТ) 03.04 | 20:09

Кое е любимото ви животно?

От Пламена Вълчева

Изберете любимото си животно и разберете нещо повече за себе си. Дали е така, само вие ще кажете.

Кит – Притежавате способност за самонаблюдение и самоанализ, но това не означава, че не умеете да се наслаждавате на живота. Вие сте доста общителни и се радвате на социално поощряване, но не се страхувате да се откроите от другите, ако смятате, че вашите мнения не са били оценени.

Панда – Вие сте нежна и творчески настроена душа, която обича повече да се носи по течението, отколкото да приема нещата твърде сериозно. Понякога сте леко разсеяни и дезорганизирани, но хората са естествено привлечени към вашата уникална и артистична натура.

Ленивец – Вие сте мечтател и обичате да се изразявате. Не обичате да препускате в живота като другите. Винаги успявате да се справяте с целите си благодарение на вашето безгранично въображение и креативност.

Мечка – Постоянни и верни на себе си, обичате да сами да поемате отговорност, когато корабът тръгне да потъва. Може да изглеждате строги на външен вид, но дълбоко в себе си сте нежна натура. Не се страхувате да работите здраво, за да получите това, което искате. 1240707

Горила - Вие сте изключително активна личност и сте склонни да стряскате другите с това. Понякога сте доста нетърпеливи, защото предпочитате животът да ви предизвиква с предизвикателства, отколкото да се носите по течението.

Костенурка – Вие сте нежни и интуитивни и имате изключителната дарба да усещате емоционалното състояние на другите около вас. Понякога обичате да се затваряте в себе си, но само, за да се презаредите с нови сили.

Куче – Вие сте изключително верни и бихте направили всичко за любимите хора. Вашата интуиция е много силна. На външен вид може да изглеждате груби, но имате златно сърце.

Котка - Вие сте много умни и сдържани. Не обичате да ходите по утъпканите пътеки. Имате високи идеали и винаги сте готови да опитате нещо ново.

Маймуна - Вие сте гъвкав и променлив човек, и понякога е трудно за другите да преценят дълбочината на вашите мисли. Обичате да участвате в колкото се може повече проекти, защото обичате да бъдете заети.

Слон - Обичате да сте здраво стъпили на земята и притежавате сила, която ви държи спокойни по време на криза. Спокойствието у дома за вас е много важно и сте готови да го защитите на всяка цена.

Тигър - Вие сте пионер в почти всичко, което правите. Вие не се страхувате от нищо и за някои може да изглеждате по-агресивни, но в действителност просто имате желание да бъдете откровени и директни.

Папагал - Вие сте отличен комуникатор, независимо дали ще забавлявате с другите или красноречиво ще изразявате мнението ви. Притежавате лекота, на която другите завиждат, и вие сте в състояние да не се влияете от негативните енергии около вас. 1240704

Лъв - Склонни сте да бъдете в светлината на прожекторите почти навсякъде, където и да отидете. Обичате да си поставяте високи цели и да знаете как да постигнете това, което искате.

Вълк - Вие сте благороден човек, който се придържа към високите стандарти. Решителни и уверени, няма нищо, което да може да ви спре, когато искате да постигнете нещо.

Сова - Вие сте много интелигентни и чувствителни. Гледате на живота от прагматична гледна точка и сте перфекционисти, когато става дума за успех.

Орел – Притежавате балансираност, което ви помага да оцените справедливостта, равенството и честността. Имате много изтънчен вкус и лесно успявате да спечелите уважението на другите.

Лисица – Вие сте независима и изключително способна личност. Обичате да влагате душа във всичко, което правите и затова винаги успявате да постигнете целите си.

Делфин - Имате вкус за всичко красиво и знаете как да оценявате хубавите неща. Изключително интелигентни и социални, нямате проблем в общуването с всякакви хора. Когато става дума за любов, способни сте да разбиете няколко сърца. 1240705

Коза - Може да бъдете много упорити понякога, но винаги изобретателни и уверени в себе си. Ако поискате, може да покорите всеки връх, който си поставите за цел. Приятелите ви могат да разчитат на вас във всяко едно отношение.

Кон – Вие сте динамични, весели и приятелски настроени хора. Обичате свободата на изразяване. Бягате от рутините и се спускате лесно в нови приключения, което ви помага да създавате нови приятелства.









Водещи