Извънземните атакуват! Меси ще ни пази 11.11 | 15:51

Спете спокойно, аржентинският маг държи нещата под контрол

От Иво Вецев

Лионел Меси - не само най-добрият футболист на планетата, а вече и главното действащо лице в борбата на хората срещу извънземните. Заплахата е реална, а само той може да поведе човечеството към оцеляване.

Поне това се опитват да ни внушат рекламистите на Samsung, които са се заели да правят една от най-мащабните рекламни кампании в историята. За целта, те са привлекли към своя отбор Лео Меси, а се очертава кампанията да е в няколко микро-филма.

Всичко започва на различни стадиони по целия свят, където група маскирани "неща" гледат мълчаливо футболни срещи в компанията на Франц Бекенбауер.

Немската легенда обявява в интервю, че извънземните искат да превземат света и единственият шанс на човечеството е футболът, обявявайки, че първият играч в отбора на "Galaxy11" ще бъде назован на 11-и ноември.

E, днес е 11-и и Меси е първият избраник за отбора, от който зависи цялата планета. Как се стигна до този избор, повече информация за битката с пришълците, кога ще разберем кой ще помага на Меси и двете страхотни реклами вижте в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени