Как да откраднете страхотната мадама 26.10 | 10:09

Няколко съвета за свалки, с които ще я спечелите за себе си

От Мартина Панайотова

В наши дни конкуренция има винаги, непрекъснато, навсякъде. И колкото и да сте добри в свалките, със сигурност дамата, на която сте хвърлили похотлив поглед, има и други ухажори. И те автоматично се явяват проблем, но за всичко си има решение.

Ако борбата е безмилостно жестока, най-добрият вариант е да се опитате да "откраднете" мацката от останалите натрапници. Може да ви звучи като зла и неморална постъпка, но не е така. Вие трябва да дадете всичко от себе си за тази яка мадама, дори и това да означава, че вашият противник ще си остане с "гол в ръката нож". Не ни разбирайте погрешно обаче - тук никой не говори за отнемане на гаджета. Става дума за елегантна "кражба" по време на свалки. Ето как да го направите.

Идентифицирайте обекта и набележете правилната тактика

Идеалният сценарий е да набележите мацка, която очевидно страда от непохватните свалки на други мъже. Тя искрено ще желае да се спаси от набезите им и във ваше лице ще открие По-готиния пич. Тази статия обаче не е за лесните варианти, а за истински трудната игра, в която имате силни съперници.

Та, най-добрата цел е мацка, която си е залафила с друг мъж, но все още не са започнали да се натискат. Защо? Защото тази ситуация говори за три неща: Тя не му е гадже, не му е секс приятелка и все още не е имал време да я обработи достатъчно за вечерта, че тя да лапне по него. Гледайте как тя реагира. За да бъде ваша успешна цел, жената не бива да флиртува открито с противника ви, да го докосва уж небрежно и да се смее гръмко на шегите му. Ако тези знаци са налице, шансовете ви за успешна "кражба" драстично намаляват.

Изчакайте своята възможност

Ако вече сте убедени, че въпросната мацка трябва да бъде ваша, изчакайте за подходящия момент. Това значи да усетите точно кога трябва да се доближите до дамата - когато например другият не внимава много и се е разсеял. Ако сте на оживено място, подобни възможности ще ви се предоставят често - той може да се заговори с приятел, да отиде до тоалетната, да отиде до бара и т.н. Освен ако не е очевидно, че пичът изобщо, ама изобщо не се справя, никога не заговаряйте мадамата, докато до нея е другият мъж.

И не забравяйте, че трябва да сте внимателни, когато заговаряте обекта на желанието си. В първите няколко секунди другият изобщо не бива да разбира, че сте я доближили.

Останалите съвети ще разберете от Div.bg.



Водещи

Най-четени