Как да привлечете вниманието му в заведение 16.11 | 07:08

Няколко съвета как да спечелите вниманието на човек, когото харесвате

От Мартина Панайотова

Колко пъти ви се е случвало да излезете с приятелки на дискотека или клуб и там да срещнете мъж, който е така неустоимо привлекателен? Ами сега?! Със сигурност сред вас има от онези опитни дами, които нямат проблем с получаването на внимание, но нека все пак ви предложим няколко хитринки за да ви забележат.

1. Изучете го

Как е облечен, как се държи, какво пие, опитайте се да разберете по поведението му дали е в заведението, за да се забавлява с приятелите си или целта му е просто да сваля момичета. Тези детайли ще ви помогнат по-късно ако започнете разговор.

2. Ваш ред е

Има безброй много начини да го накарате да ви забележи. Да започнем с първия вариант, който май е добре познат - танцувайте пред погледа му и поглеждайте към него отвреме навреме. Но, дами, използвайте този метод само ако знаете, че наистина, ама наистина можете да танцувате добре! Ако пък умеете да контролирате тялото си и то да изглежда красиво, но сте прекалено стеснителна, танцувайте с някоя приятелка.

3. Преминете покрай него

Ако не желаете да танцувате или това просто не ви се отдава, то пробвайте да преминете няколко пъти покрай него, съвсем небрежно. Ако е на бара, застанете в близост, поръчайте си нещо и съвсем нежно го докоснете уж без да искате, а после се усмихнете. Припомнете си колко много такива сцени сте гледали по филмите. Е, всъщност, тази тактика наистина има резултат.

4. Опитайте се да започнете разговор

Ако се осмелите да започнете разговор, може да използвате детайлите, които са ви направили впечатление от пръв поглед. Например, да предположим, че той пие ром. Поглеждайки към чашата му докато чакате вашата поръчка, казвате "Хм, обичам ром” или пък ако той постоянно танцува, или ако искате да ви покани на танци с лека усмивка му кажете "Обичам и да танцувам...”

И не забравяйте: винаги да се усмихвате и леко да го докосвате, да се заигравате (но не прекалено) с косата си, да докосвате врата си нежно отвреме навреме. Добре би било също да си поговорите с приятелите му, но не да се забравяте, защото в крайна сметка, той е този, когото харесвате.

Винаги бъдете загадъчна, не му се разкривайте напълно. Ако ви попита: "Какво искаш да пиеш?”, отговорете: "А ти какво би ми взел?” Но и тук си поставете граници, защото ако се държите така през цялото време, той ще реши, че имате държание на малко момчиенце, което не знае какво иска.

И някои предупреждения...

В никакъв случай не флиртувайте с други мъже пред него, защото това определено няма ефектът, за който всички жени си мислят. Той няма да ви сметне за страхотна мацка, а по-скоро за жена, която иска да получи вниманието на всички мъже наоколо. Вие не искате да създавате подобно впечатление, нали?

И накрая ако той хареса приятелката ви, отстъпете. Ако си вярвате, опитайте все пак да го спечелите, но по-добрият вариант е да приемете, че просто не ви харесва.

Водещи

Най-четени