Как да спечелите вниманието й 13.11 | 15:07

Колкото и самоуверени да изглеждат, всъщност, не всички мъже знаят какво да направят, когато силно желаят определена жена

От Мартина Панайотова

Често чуваме оплаквания от жените колко незадоволени са от отношението на мъжете си. Нежните същества често си задават въпроси от типа: "Какво изобщо съм харесала в него?”

Предлагаме ви няколко изпитани метода за спечелване на вниманието на желаната от вас дама. Бъдете нежен и галантен, за да не си каже и вашето момиче след време, че не сте заслужавал отделеното ви време.

1. Ще ви се наложи да говорите доста

В самото начало на първата ви среща, вие ще трябва да сте по-активнатата страна в разговора. Поне 75% от приказките ще трябва да излязат от вашата уста. Целта ви е да демонстрирате ерудираната си интелигентна същност.

Непременно избягвайте грешката на повечето мъже - да задават куп въпроси за девойката, опитвайки се да намерят приликите си с нея. Стремете се да запазите разговора забавен, приятен и закачлив.

2. Избягвайте светски въпроси

Недейте да натоварвате комуникацията с личните позиции относно политика, работа или каквато и да била тема, водеща до негативни настроения. Контролирайте разговора умерено и, когато тя започне скучна тема, внимателно насочете към друга, по-интересна и за двама ви. Например, вметнете някакъв смешен коментар към нейните думи - така тя ще се отпусне и ще започне да ви разказва за себе си. Така вече имате интересен предмет на разговор.

3. Не винаги вярвайте, че тя вече е заета

Може би не сте толкова на "ти" с женската психика, но много дами биха ви казали, че си имат приятел, само защото не са моментално привлечени от вас и инстинктивно искат да ви отблъснат.

Ако усетите, че ви лъже, игнорирайте това нейно изказване все едно не сте го чули. Ако ситуацията стане неловка, просто кажете: "Хубаво, та...” и продължете да говорите. И в случай, че жената продължи да говори за измисления си приятел, попитайте я: "Уау, какво е да си в перфектната връзка?” - така ще тя ще започне да се обяснява, че всъщност нейната връзка НЕ е перфектна и ще се издаде.

Но внимавайте! Ако не умеете да познавате кога хората блъфират, може да се забъркате в неприятности и да се окаже, че субектът на желанията ви наистина има приятел и той никак не обича някой да флиртува с момичето му.

4. Не бъдете зависими от външния вид

Вие действате, защото искате да се представите в добра светлина и да я спечелите. Не мислете постоянно дали тя е привлечена от външността ви, за да не излезе, че сте по-суетен от жена.

5. Използвайте лек саркзъм

Вашият най-важен приоритет трябва да е забавлението, а не да я вкарате непременно в леглото. Флиртувайте, дразнете я умерено, бъдете съвсем леко наперен и използвайте сарказъм (с иронична усмивка, така че тя да разбере шеговитата ви идея). Дръжте се сякаш говорите със стар познат. Ако каже нещо, с което не сте съгласен, споделете й. Не бъдете груб или нападателен, а просто изяснете забележката си и я подразнете закачливо, че тя не е готина ако не се съгласява с вас (и тук отново не забравяйте чаровната иронична усмивка).

6. Разгадайте малка част от нея

Когато си изградите базова представа за момичето, набележете си нещо, което сте сигурни, че не е част от характера й. След това й кажете колко не харесвате именно тази черта като част от женската същност.

Дамата ще започне да ви обяснява как това е абсолютно нетипично за нея. Тази тактика се прилага обикновено, когато се опитваме да измолим услуга от някого. Вие всъщност тайно повдигате самочувствието й и неволно тя ще ви хареса още повече, когато "клъвне на въдицата” с този подход. Самата тя ще започне да се описва и характеризира и това ще ви улесни максимално в разгдаването.

7. Бъдете сдържан

Да, трябва да сте много сдържан. Както капитан на кораб, трябва да знаете точно къде искате да отидете и всичко, което казвате трябва да има конкретна цел.

Важно е да знаете, че свалянето на жени е доста подобно на организацията на времето ви в ежедневието. Защо да си губите времето в разговор, който няма да ви отведе до никъде? Плюс това, тя може да се разсее от скучната тема и да я загубите. Затова всяка минута е важна.

С малко повече упражнения, ще се усъвършенствате и може да започнете на практика да прилагате съветите за спечелване на онази готина мадама, която харесахте в магазина, на бара или в кафенето. Успех!

Водещи

Най-четени