Как интернет промени света 23.04 | 10:23

Кои неща не са вече същите

От Мартина Панайотова

Интернет така промени всичко, че то вече никога няма да бъде както преди. За добро и за лошо. Глобалната мрежа измени някои неща в човечеството завинаги. Сигурни сме, че и вие сте си мислили за тях и сте се опитвали да си представите какво ли щеше да беше, ако него го нямаше.

От Div.bg решиха да помогнат и направиха селекция на нещата, които мрежата промени.

Сега ще се спрем поне на 6 неща, които мрежата измени коренно.

Продуктивността страда

Няма начин вече да свършите една работа, без да се разсейвате, без да влезете 3 пъти в пощата си, 7 пъти във Facebook, 3 пъти в Twitter и да разцъкате 5-6 сайта с развлекателни или полезни новини. 

Вече нищо не е толкова невероятно

Колкото и страхотни клипчета да гледате в YouTube, повечето от тях вече не ви се струват толкова интересни, пък и знаете, че утре там ще има нещо по-забавно, така че онова, което гледате сега, не е "върхът на сладоледа". 

Първите срещи

Ако преди можехте да очаквате много изненади на първа среща с мадама, то сега няма такова нещо. Преди да излезете на среща, тя е проверила Facebook профила ви, приятелите ви, снимките, интересите, постовете, абе, всичко. Вие, разбира се, сте направили същото. Понякога е малко странно да излизате на първа среща с момиче, което вече сте виждали полу-(или изцяло)голо.

Кои още неща промени интернет, може да научите от Div.bg.



Водещи