Как правят предложение за брак пилотите (ВИДЕО) 26.08 | 17:30

Пилот на авиокомпанията Turkish Airlines скри шапката на всички пилоти

От Пламена Вълчева

Едно нещо със сигурност е ясно за пилотите на самолети - не прекарват много време на земята. От толкова пътуване във въздуха и между цялата работа, явно не им остава много време и се налага да бъдат креативни в движение. 

Пилот на авиокомпанията Turkish Airlines скри шапката на всички пилоти, като им показа как се прави предложение за брак. Той избра да поиска ръката на своята годеница във въздуха, съобщава AFP, като се позовава на турските медии.

В неделя самолетът на авиокомпанията, който излетял от Ван за Истанбул, точно достигнал височина от 10 000 метра, когато се включил микрофонът на командира на полета за едно необичайно и много лично съобщение.

"Дами и господа, говори ви вашият капитан. Ние трябва да пристигнем в Истанбул в предвидения час и скоро вие ще станете свидетели на един паметен момент, скъпи пътници", заявил пилотът.

Искам да попитам между облаците и небето Хазел Чагън Гюрлейен, която пътува с вас, дали приема да прекараме всички секунди от нашия живот заедно. Искаш ли да се омъжиш за мен?", попитал пилотът под смаяните погледи на пътниците.

След това пилотът, който не бил част от екипажа на самолета, както подчертават турските вестници, напуснал 
пилотската кабина, за да подари пръстен на своята годеница и да я прегърне, предизвиквайки вълна от аплодисменти.

Предложението на Али Кузей, направено във въздуха, е било заснето и качено в Youtube. 

Водещи