Каква е свекървата според зодията 06.07 | 18:37

Ето какво можете да очаквате от майката на половинката си

От iNews.bg

Отношенията между снаха и свекърва от край време са особена територия. Ако искате да се подготвите за това, което ви очаква, проверете какъв е характерът на "врага" според зодията.

Може пък положението да не е толкова тежко, колкото очаквате. Имайте предвид обаче, че дали ще станете приятелки, зависи от много неща.

Овен

Свекървите, родени под знака на Овена, със сигурност не са "най-късата клечка”, която може да изтеглите. Разбира се, и те си имат своите недостатъци, но като цяло няма да усетите негативно отношение, дори и да съществува такова.

Телец

Стига да поддържате дома си спретнат и да се грижите добре за сина й, няма да имате никакви проблеми. И когато казваме " да се грижите”, свекървите Телци разбират да готвите добре. Освен това, тази жена може да бъде стабилна финансова опора за младото ви семейство.

Близнаци

Ако ви предстои да заживеете под един покрив със свекърва си, то по-добре си пригответе хапчета за главобол. Тези дами не са злонамерени, но често се изказват доста неподготвени. Все пак, знаем колко са бъбриви Близнаците, а когато добавим и свекърва към тази комбинация, положението става взривоопасно.

Рак

Ако майката на възлюбения ви е Рак и искате да имате топли взаимоотношения, то настройте се психически, че трябва да я "ухажвате”. Със сигурност няма да имате никакви проблеми, ако редовно й звъните по телефона, честитите й празниците или й правите малки подаръчета.

Лъв

Да си дойдем на думата! Ако сте се сдобили със свекърва Лъв, можем само да ви пожелаем успех. Тези дами обичат да командват, а още повече ще им се харесате, ако винаги се съгласявате с тях. Към своенравните Лъвици трябва да се подхожда с нужното уважение и внимание, никога не го забравяйте.

Останалите зодии вижте при колегите от Jenite.bg.

Водещи

Най-четени