Какво не трябва да правите на плажа! 31.07 | 20:30

Препоръчително е!

От iNews.bg

В разгара на летния сезон и почивките, които за някои вече са факт, няма как да не пропуснем да кажем няколко неща за морето, което е задължителната дестинация през лятото. Е, макар навън да не е много лятно точно в този момент, силно завиждаме на хората, които са на по-топло или поне не са на дъждовно.
И все пак през този сезон сме забелязали, че се почва със свалките, зарибявките и промените у хората. Колегите от Div.bg са приготвили един списък с 9 неща, които все пак е препоръчително да не правите на плажа. На първо място поставяме: 

1. Зяпане

Да, ясно. Навсякъде, където погледнете, виждате само жени по бикини и очите ви ще изтекат. Това обаче не ви дава право да се зазяпвате по апетитните мацки и да се взирате в тях като серийни убийци. Най-много да издразните някоя по-чувствителна.

2. Сядане прекалено близо до другите

Понякога плажовете се пренаселват и няма какво да се направи по въпроса. Съвсем друго е обаче на достатъчно свободен плаж да се кюфнете до някого и да му седнете на кърпата, пълнейки я с пясък.

3. Забивки със случайни момичета

Най-много да се изложите. Всеки е полугол и ако сте прекално агресивен към момичетата, ще изглеждате като някакъв хищник, тръгнал на лов. Не ви казваме изобщо да не се занимавате с мацки, ако ви се предостави такава възможност, а да не подхващате танца на отчаянието, мъчейки се да забиете каквото и да е.

Останалите препоръчителни неща може да видите в Div.bg

Водещи