Какво ни вещае Лусинда за петък 09.10 | 19:55

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

В петък както никога бъдете дипломатични и толерантни. Всяка невнимателна дума може да предизвика прекалено остра реакция. Звездите обещават засилване на такива качества като стремеж към справедливост, независимост, избухливост и нетърпимост.

Ако не искате денят да премине в постоянни спорове, постарайте се да уважавате интересите и чувствата на другите. Що се отнася до чуждата липса на такт, опитайте се да я изгладите с фин хумор. В този случай денят ще премине конструктивно, особено в сферите, изискващи решителност, точност и коректност.

Понякога силата на мисълта и въображението са в състояние да творят чудеса и нищо чудно петъкът да се окаже точно такъв момент, казва астроложката Лусинда за читателите на iNews. Рационалният подход в съвкупност с интуиция ще дават положителен резултат.

За някои денят може да премине доста лениво, да чувстват спад на силите и емоциите. Те едва ли ще имат желание да воюват с недоброжелатели, да преодоляват препятствия, да се борят за победи, но пък може да посветят времето на приятни разговори, сърдечни признания или писане.

Водещи

Най-четени