Какво трябва да знаете, преди да си направите татуировка 19.03 | 10:57

И по-точно спортните такива

От Ивайло Коралски

Към днешна дата татуировките са своего воля моден аксесоар – както за мъжете, така и за жените. Нещо повече, те са непреодолимо изкушение на нашето съвремие. 

С изключение на вредата, която сами си причиняваме с пушенето на цигари, некадърните и необмислени татуси са вторият голям и перманентен ужас, който можем самосиндикално да си подарим.

Дори и да сте измислили най-оригиналната и най-яката татуировка на света, нищо не ви гарантира, че реализацията ѝ ще съвпадне с очакванията ви.

Кои са най-пламенните, най-сърцатите и най-отдадени хора на планетата? Разбира се, това са спортните запалянковци. Ако и вие сте страстни почитатели на спорта и обмисляте да увековечите по някакъв начин увлечението си, вкарвайки завинаги мастило в кожата си, предлагаме ви да видите десет съвета, с които да се запознаете преди важната крачка.

1. Не си татуирайте глезена

Да, ще кажете, че там мястото е много болезнено, защото кожата е тънка и е близо до кокал. Само един истински мъжага може да издържи болката на това място. Но това са пълни глупости. Само се огледайте през лятото колко мацки се разхождат с красивите си татуирани глезени. Просто не правете грешката да си татуирате на глезена делфин, канарче или какъвто е там прякорът на любимия ви отбор.

2. Не го правете заради бас

Може би си мислите, че компанията, с която излизате, е съставена от толкова принципни момчета, че всеки на ваше място, ако изгуби бас, моментално ще си татуира нещо, което предварително сте уговорили? Очарователно! Но напълно невярно.

3. Помислете за старините си

Винаги трябва да имате предвид, че по човешкото тяло съществуват много малко места, които не се уголемяват с годините. След време, без значение дали тренирате, или не, нещо по огромния ви татус непременно ще се промени. Надявайте се това да не са бузките на любимия ви футболист, чието лице краси плешката ви.

Водещи

Най-четени