Календар с разголени зомби красавици - безплатно 27.11 | 11:25

Или как немъртвите могат да бъдат и секси

От Ивайло Коралски

Напоследък всички са полудели на тема зомбита, а най-популярният комерсиален сериал за последните две години, Walking Dead, е изпълнен с хиляди живи-мъртви. Красивите жени по бански костюми от друга страна, винаги са били на мода.

Явно тези два неоспорими факта са вдъхновили южноафриканска рекламна агенция да създаде рекламен календар на изключително популярното телевизионно шоу Walking Dead.

Въпросният, естествено, е съставен изцяло от красиви момичета по бански костюми, които по някаква случайност са и зомбита.

Нещо повече, редакторите на различни издания в Южна Африка са влюбени в календара, съобщава The Daily Center.

"Съчетал е в себе си две от любимите неща на FHM: мацки по бански и зомбита. Ако държаха и по някоя биричка, този календар щеше да бъде съвършен", пише редакторът на FHM в блога на изданието.

Признаваме, че цялата история с превъзнасянето в сексуален аспект на подобен продукт леко намирисва на некрофилия, но от друга страна – толкова секси зомбита не се виждат всеки ден.

Най-хубавата новина за почитателите на сериала, красивите жени и зомбитата обаче е, че календарът е напълно безплатен и може да се свали от тук.

За финал и видео от снимачната площадка:

Водещи

Най-четени