Кифленските работи, заради които ще се отврати от вас на първата среща 27.05 | 17:13

Това отблъсква мъжете най-много

От Мартина Панайотова

Дамите, решени да направят добро впечатление на мъжете, с които излизат на първа среща, следва да забравят за фалшивия тен и тежкия грим, съобщава БТА резултатите от проучване, направено във великобританския сайт flirt.com.

Оказва се, че тези два компонента, с които обичайно жените се опитват да подчертаят визията си, всъщност най-много отблъскват мъжете на първа среща.

Около 35% от участниците в анкетата са заявили, че намират за непривлекателни жените с фалшив тен и тежък грим. От друга страна, 50% оценяват по достойнство онзи грим, който придава на жената естествено излъчване.

Относно обувките изследването сочи, че една четвърт от представителите на силния пол не харесват дами с ниски обувки, но също така и с модели тип Лейди Гага – боти и ботуши с шипове.

Що се касае до облеклото – жените не бива непременно да се изхвърлят с дизайнерски дрехи с цел да впечатлят мъжете, защото повечето от тях не правят разлика.

Най-привлекателни за мъжете изглеждат жените, които идват на първа среща с малка черна рокля или с прилепнали по тялото дънки и бюстие.

Водещи

Най-четени