Колко уникални сме според линиите на ръката си 22.02 | 16:25

Бърз поглед в тайните на хиромантията

От Надежда Стоянова

Хиромантията определено е един доста интересен начин за тълкуване на характера и съдбата на човек. И въпреки скептицизма на много хора по отношение на това, което линиите на дланта говорят за житейския ни път, има неща, които със сигурност ще ви накарат да се замислите.

Историята на тази псевдонаука започва в Индия преди 5000 години. Практикувала се обаче и в Древен Китай, Тибет, Персия, Месопотамия и Египет. Според легендите гръцкият философ Аристотел описвал дланта като "главен орган" на тялото.

По-наблюдателните вероятно са забелязали, че линиите на ръцете им образуват различни фигури. Любопитното е, че освен това могат да образуват и букви, което е признак на уникалност, пише Palmistry Plus.

Ето например буквата М, която се среща много рядко и специалистите в областта вярват, че хората, които имат такъв знак, не са случайни. Получава се като комбинация от линиите на мозъка, сърцето и живота. Ако го откриете на дясната си ръка, това винаги е свързано с пари и логика. Ако пък е на лявата, има отношение към брака и емоциите.

Тези хора са много надарени, отличават се със страхотна интуиция, много енергия, усет към лъжата и към успеха. Така че ако искате да се захванете с някакъв бизнес, потърсете си съветник или партньор с М на дланта.

В случай че половинката ви е сред тези рядко надарени хора, трябва да сте много внимателни, особено когато става въпрос за жена. Както вече стана ясно, няма шанс да я излъжете, без да ви спипа. Забравете и за варианта вие да определяте правилата. Може да е по-пасивна, но това изобщо не означава, че е наивна. Ако пък и двамата сте сред късметлиите с такъв знак, господата отново ще са в сянка заради вродената интуиция, която при жените обикновено е по-силна.

Заради всичките си способности обаче тези хора рискуват да преминат границата на добрия тон в комуникацията си с другите. Понякога могат да станат ужасно деспотични, което се подсилва от самоувереността им, че са по-умни от останалите. В такъв случай глупостта започва ужасно да ги изнервя.

Водещи

Най-четени