Коя е най-добрата професия в света? (СНИМКИ) 14.03 | 07:25

Това са местата, които ще бъдат част от вашето околосветско пътешествие

От Пламена Вълчева

Ако винаги сте мечтали да живеете като милионер, без да харчите и една стотинка, тогава това е идеалната професия за вас.

Луксозна туристическа компания иска да си намери човек, който да прави обиколки по света в продължение на цяла година, за да прави рецензии на всички най-престижни хотели и курорти по света, предава Daily Mail. 

Обиколката е на стойност 1 милион долара и включва посещения на остров Некер на Сър Ричард Брансън, заведението за шампанско на Дейвид Фърниш в Лас Вегас, разходка до остров Velaa Private на Малдивите и каране на ски в най-известните курорти в Европа.

Ако решите да отскочите до тези места на собствени разноски, ще олекнете с близо 200,000 долара за седмица на остров Velaa Private и само около 60,000 долара на стая на вечер на остров Некер.
Освен това има опция, при която можете да вземете някой заедно с вас, за да не се налага да си стоите в целия този лукс сам сами.

И все пак какви качества трябва да притежавате, за да обикаляте света със стил и да се смесвате с елита?

Не е изненадващо, че кандидатите трябва да бъдат дискретни, изискани, красноречиви и общителни. Също така са задължени да покажат ясно страстта си към пътуването, както и да имат познания и опит да оценят храна, култура и развлечения.

Можете да разгледате всички снимки на изумително красивите места, които можете да посетите, ако имате тази мечтана професия в нашата галерия. 

Водещи

Най-четени