Критериите, по които мъжете оценяват жената в леглото 11.04 | 15:51

Секс, критерии и още нещо

От Ивайло Коралски

Има ли скала, по която мъжете оценяват действията на жената в леглото? А случвало ли ви се е да намирате сходства между настояща и бивша партньорка в любовните игри? Все мъж би следвало да има подобни наблюдения и чудения. Все пак, оценка на външния вид, обикновено от едно до десет, се дава лесно, но щом нещата опрат до секс, материята е малко по-деликатна.

По същество, Div.bg предлага скала за оценка на любовните умения на жените, която дава доста явна представа за качеството на сексуалното изживяване и дали то си заслужава спрямо останалите измерения на отношенията между един мъж и нейната половинка.

Скалата има пет измерения, като най-ниският резултат е единица, а най-високият петица.

Та:

1. Онази, която се престарава (позната още като "Бедствието")

Тази мацка има потенциала да се превърне в "петица" ("Порно звездата"), но все още не е гледала достатъчно порно. Прекомерното ѝ старание нарушава синхрона помежду ви. Сексът е меко казано странен. Момата отклонява вниманието ви от основната задача и с поведението си "на седлото" (или под него) ви кара да се чудите какво, по дяволите, се случва. Шансът за травма на пениса с такава жена е много голям. Освен това при този тип жени се отчита и високо ниво на риска от скъсан презерватив. Възбудата при секс с "бедствието" изчезва бързо, а общото преживяване от акта е силно незадоволително, дори неприятно.

Дамите, които попадат в тази категория, са неопитни в леглото и смятат, че мъжкият член е направен от гума и лишен от рецептори за болка. Често до изпълнения тип "бедствието" се стига след като жена е употребила доста алкохол, което е и добра причина да избягвате задевки с моми, които са пияни на кирка.

Водещи

Най-четени