Глупостите, с които жените смятат, че възбуждат мъжете 09.04 | 11:13

Пенис или ръчка?

От Ивайло Коралски

Сексуалните игри често пъти могат да останат "загубени в превода" и именно върху тази "загуба" ще се съсредоточим в този текст. Защото част от сексуалните атаки на дамите, с които смятат, че ще възбудят своята половинка, често пъти са повече болезнени, отколкото приятни.

С други думи, има голяма вероятност настоящият текст да предизвика емоционални и психически сътресения у дамите, осмелили се да го прочетат от началото до неговия край. В същото време съществува вероятност той да предизвика и дълбоко облекчение у мъжете. 

Та:

- Третират тестисите ни като стрес-топки

Дами, молим ви, стискането не е препоръчително. Заявяваме го най-сериозно.

- Бъркат пениса ни с ръчка

- Правят се на недостъпни

Тази така клиширана игра на котка и мишка, при която дамите си мислят, че трябва да ни накарат да си заслужим секса, е пълня тъпня. Разбира се, не бива жените да са лесни, но когато се правят на недостъпни, често са дори смешни.

- Позволяват си грубости там долу

По време на предварителната любовна игра много дами правят грешката да си позволяват по-груби неща, които често ни карат да изпитваме болка. Болката в повечето случаи не ни възбужда. Така че, ако не си поискаме сами, бъдете внимателни, когато си играете с подизпълнителя ни.

Останалото, в Div.bg.

Водещи

Най-четени