Майки ще могат да си купят звезден татко 17.10 | 14:22

Сайт ще предлага сперма на футболисти, актьори, рок звезди и дори аристократи

От Олга Андреева

Жените, които мечтаят детето им да носи гените на някоя знаменитост, вече могат да отдъхнат – мечтата им може да стане реалност.

Сайт ще започне да предлага "звездна сперма" на обсебени от мания за слава майки, които не могат да се примирят с "обикновен" баща за детето си.

От догодина сайтът Fame Daddy ще предлага "висококачествени звездни сурогатни бащи", сред които професионални футболисти, актьори, рок звезди, гении и дори аристократи със синя кръв.

В списъка с бъдещи донори вече са пенсионирани тенисисти и играчи на крикет, както и музиканти с мултиплатинени албуми, съобщи Оrange.co.uk.

Имена засега не се посочват, но създателите на иновативния проект твърдят, че ще предложат на дамите минимум 40 възможности за избор за биологичен баща.

Всъщност самите майки също няма да знаят кой точно е баща на детето им – ще знаят в каква сфера работи, както и негови лични качества и характеристики.

Цената на звездния материал ще започва от 15 хиляди лири, но от сайта уверяват, че инвестицията си заслужава, тъй като майките ще се сдобият с "доказан победител", който ще получи "силен старт в живота".

"Целта ни е да помогнем на жените да дадат възможно най-доброто на бъдещите си деца", коментира собственикът на сайта Дан Ричардс.

"Да могат да черпят от световния генофонд, вместо да се задоволяват с ограничената група мъже, с които влизат в пряк контакт, е невероятен еволюционен скок за жените."

Водещи

Най-четени