Модна агенция „Грозна“ представя грозни хора 18.01 | 11:50

Компанията, която предефинира модния бизнес

От Ивайло Коралски

Всички модни агенции имат стриктни критерии, по които подбират своите модели. Същото се отнася и за модна агенция "Грозна".

Както предполага името на въпросната, за да сте неин член, е необходимо да сте отривисто грозен. Или може би красив в грозотата си?

Е, в официалната документация на агенцията търсената визия е "необичайно изглеждащи", но предвид снимките и видеото, които се подвизават в този текст, смятаме, че и "отривисто грозен" също отговаря на нужните критерии.

Прочее, модна агенция "Грозна" е една от най-големите представителки на бранша в Лондон.

Смелата и адски алтернативна компания успява да осигури на своите модели доста големи поръчки, включително и участие във филмите за Джеймс Бонд, рекламите на Marks and Spencer и т.н.

На практика всеки достатъчно "необичайно изглеждащ" може да кандидатства за работа в агенцията, стига възрастта му да не надвишава 100 лазарника, или да няма навършени 18 години.

Към днешна дата агенция "Грозна" разполага с повече от 1000 модела, а числото се увеличава с бесни темпове. Моделите можете да разгледате в официалната страница на "Грозна". Определено има какво да се види.

За финал, "Грозно" видео:

Водещи

Най-четени