Мъж изхвърли коледни подаръци за 360 евро 03.01 | 13:36

Уелсецът в крайна сметка успял да поправи грешката си

От Елена Кирилова

Уелсец, баща на три деца, едва не съсипал семейната Коледа, след като случайно изхвърлил подаръците на боклука, съобщава Digital Spy. На Бъдни вечер Майк Джеймс взел черна торбичка за боклук, като решил, че тя е за изхвърляне.

В нея обаче се намирали хартия за опаковане на подаръци, както и самите предмети, които били на стойност 360 евро. 50-годишният мъж изпратил торбата в контейнера и по-късно му се наложило да се надпреварва с времето, за да си върне пакета, преди да провали напълно коледните празници.

Грешката била открита от съпругата му Бевърли, която се разплакала щом разбрала какво е направил мъжът й. Кошмарът обаче продължил, тъй като се оказало, че мястото с боклука е заключено за празниците, а хората, работещи в Съвета в Кардиф донесли грешен ключ.

"Накрая даже се покатерих на една бариера, но поне имах разрешението да вляза вътре", обяснява Майк. "Познах плика, която бях изхвърлил, но не бях сигурен дали не съм разделил подаръците, така че прегледах и няколко други чанти".

Оказва се, че Джеймс не е единственият, който е попаднал в подобна ситуация. Сред подаръците, изхвърлени по празниците, са билети за Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., бижута и пари в брой.

Водещи