На 20 с 24 татуировки 28.11 | 09:59

Деми Ловато е най-скандалната героиня на Disney

От Мартина Панайотова

Деми Ловато започва кариерата си като мила и чаровна героиня на Disney. Днес тя е една от най-скандалните личности в Холивуд. Обявявана е неведнъж за звезда с най-лошо влияние сред подрастващите, тя е непредсказуема и с буен характер.

Деми е на 20 години, а вече има 24 вечни рисунки. Преди няколко часа публикува на профила си в социалната мрежа последната мастилена рисунка върху себе си - 12 новоизлюпени птички върху дясната ѝ ръка. Творението е дело на царицата на татусите в Лос Анджелис - Kat Von D.

Младата актриса и певица е съжалявала много пъти за татусите по себе си. Нарича ги "глупави решения”, казва, че иска да ги махне. Но все пак не спира с тях.

Тя има татуировка на средния пръст с надписа "rock’n’roll”. Именно за него споделя, че е грешка, но щяла да го мисли, като остарее.

Това не е първият път, в който популярната звезда има съмнения за мастилото върху себе си. През 2010 г. се появява едно тюркоазено перо зад лявото ѝ ухо. След това решава, че не ѝ харесва и го преобразува в листо.

Нещата не свършват дотук. Деми има изписани думите "stay” (остани) и "strong” (силна) на двете си китки, "faith” (вяра) на дясната предмишница и "you make me beautiful” (правиш ме красива) с две перца отново отдясно на ребрата. Вижте някои от тях в галерията ни.

И това е само малка част от мастилото върху тялото на младата актриса. Самата тя казва, че всички татуси са с много дълбоко лично значение за нея. Те са свързани с времето, прекарано в рехабилитационния център или момента, в който са ѝ диагностицирали биполярно разстройство. Не разкрива обаче какво означават 12-те птички.

Разгледайте татуировките й в галерията на Jenite.bg.



Най-четени