Най-безумните причини да се разведете 07.11 | 11:46

Повярвайте, че има и по-лоши случаи от вашия

От Елена Кирилова

Този месец светът се скъса да се смее на гърба на една странна бракоразводна история - Made in China. Според медиите, китаец поискал да се раздели със съпругата си, защото "тя била грозна" и съдът дори постановил недоволният мъж да получи обезщетение от 120 хиляди долара.

Това обаче е само върхът на айсберга. Работата била там, че съпругът изобщо не знаел с какъв външен вид се е родила жена му. Тя скрила от него факта, че преди да се запознаят била вложила 100 хиляди долара в разкрасяващи процедури. Е, сега измамницата просто ще трябва да намери още толкова хилядарки в зелено - явно знае как става това.

А как е била разкрита? Отговорът е прост: детенцето на особената двойка се оказало не толкова хубаво, колкото родителите си, поради което бащата се усъмнил, че не е негово. И така носителката на проявилия се ген била принудена да признае истината. А лудо влюбеният до този момент господин побеснял.

Разбира се, това не е първата странна причина за развод, на която сме попадали в таблоидите. Затова решихме да ви предложим най-абсурдните такива на едно място.

За да се успокоите, че има и по-абсурдни случаи от вашия, вижте най-ненормалните причини за развод в Jenite.bg.

Тук пък можете да разгледате галерия със забавни торти, посветени на разводите. 

Най-четени