Най-голямата еротична мечта на днешния човек 01.03 | 14:21

Всички искат ласки на бюрото

От Мартина Панайотова

Разбра се каква е най-масовата еротична мечта на съвременният човек. Оказа се, че десет на сто от американските офис служители признават, че са правили секс в службата, пише в. Huston Cronicle.

А тези, които не са се отдали на любовни ласки на работното място, съвсем не значи, че не си мечтаят за това.

Според проведеното проучване 22 на сто от анкетираните си фантазирали за горещи сцени край бюрото. А 40 на сто от запитаните са признали, че са имали любовна връзка с колега (колежка) от службата, като са се отдавали на любовни ласки извън офиса.

Анонимното проучване е обхванало 1000 офис служители и е било проведено от сайта за търсене на работа Glassdoor.com.

37 на сто от запитаните признали, че са имали флирт в офиса, а 51 на сто изразили мнението, че няма нищо лошо в това да се ходи сериозно с колега от службата. 18 на сто от участниците в анкетата доверили, че са силно привлечени от колега или колежка, а 54 на сто преценили, че офис авантюрите винаги завършват с много сълзи.

От сайта съветват хората, които търсят любов на работното място, да не се чувстват виновни за това. "В офиса прекарваме по 8-10 часа на ден", казва говорителката на фирмата "Glassdoor" Ръсти Руф, цитирана от БТА.

"Работодателят се е постарал да ни подбере по едни и същи критерии и умения. Поради тази причина няма нищо странно в това, да се влюбиш в колега, с когото споделяш не само едно и също работно място, но и много преживявания. Каквото и да се случи, не се чувствайте виновни!"

Ръсти Руф съветва офис служителите да не излагат на показ връзката си, ако не са сигурни, че тя ще е дълготрайна.

Вестникът припомня, че Мишел и Барак Обама се запознали в чикагска юридическа фирма, в която работили. А Бил Гейтс срещнал Мелинда, когато тя работела за Microsoft през 1987 година и сключили брак 6 години по-късно.

А вие имали ли сте подобно изживяване?

Водещи