Най-готината работа на света е... (ВИДЕО) 15.04 | 07:15

Няма да повярвате за какво може да ви плащат безумни пари

От Пламена Вълчева

Повечето хора трябва да спестяват пари преди да тръгнат да пътуват и да се забавляват. Но този мъж е късметлия в това отношение, защото при него нещата стоят на обратно – плаща му се, за да обикаля и да се забавлява, предава Oddity Central.

Андрю Смит е от Калифорния и получава най-желаната работа, след като печели конкурс за представяне на Нов Южен Уелс, най-старият и най-населен щат в Австралия, като най-идеалната дестинация за пътуване за млади хора.

Неговото предизвикателство е да покаже колко вълнуващ за посетителите може да бъде австралийския щат, като събере не по-малко от 802,000 забавни момента за шест месеца. Работа, която може да му донесе 93,000 долара заплата.

Един типичен работен ден за Смит преминава в скачане с парашут, размотаване с известни скейтбордисти, спускане с въже по зрелищни планини и други екстремни изживявания.

Самият авантюрист споделя, че графикът му до края на юни вече е пълен. "Ще катеря Sydney Harbor Bridge, ще плувам с делфините в Port Stevens и още доста други".

Снимките от пътуването Смит са истинско доказателство за това как се забавлява и, че наистина има най-добрата работа на света.

Водещи

Най-четени