Невероятно! Жената, която не остарява 07.12 | 09:25

Може ли да повярвате, че е на 70

От Лазар Тодоров

Може ли да повярвате, че тази жена е на 70 години?

Тя определено изглежда все едно току що е навършила 40. Невероятно е как изглежда кожата, косата, тялото й. Тя изглежда толкова млада, че хората я мислят за дъщеря на мъжа й, който е на 54 години. Но тя определено не се оплаква от това.

Мисис Ларкинс казва, че тайната на нейната красота и младост се дължи на веганска диета, съдържаща само органични зеленчуци, плодове, семена, ядки. Всички те са отглеждани в нейната собствена градина, която тя нарича "извор на младостта". Тя не докосва нищо, което е било готвено или подложено на топлинна обработка.

Друго странно нещо е, че тя събира дъждовна вода, не само за градината й, но и за пиене. Ларкинс не винаги обаче е водила толкова здравословен начин на живот. Тя е хапвала месо доста често, тъй като мъжът й имал фабрика за местни продукти. Тя обаче драстично решила да промени режима си на хранене.

За последните 27 години, в които живее така здравословно, тя пише две книги. Те се отнасят до здравословни начин на живот, който трябва да водим.

Съпругът й споделя, че му се иска да е последвал примера на съпругата си, тъй като сега той изглежда много по-възрастен. И не само. Докато той страда от диабет и високо кръвно налягане, на Ларкинс не й се налага да взима дори аспирин.

За 70-те си години, тя в повече от перфектно здраве, без никакви здравословни проблеми.



Водещи

Най-четени