Неподозираните неща, които възбуждат мъжете 21.11 | 19:46

Конска опашка, работни дрехи и?

От Ивайло Коралски

Повечето мъже са наясно, че няма точна формула за това, как да се направи много, ама много привлекателна жена. 

Почти винаги е въпрос на цялостно излъчване пък и донякъде на вкус. В повечето случаи мъжете се интересуват от това дали намират една жена за секси, или не, без да се опитват да разберат какво ги кара да гледат на нея по единия или по другия начин. 

Без никакво съмнение физическите данни са важни - тялото, чертите на лицето, дори движенията. Към това трябва да прибавим начина на обличане, държанието, прическата и грима. 

Малко са хората, които си дават сметка обаче за неподозираните неща, които възбуждат мъжете. Онези, женски черти, които често пъти не се коментират, но повдигат една дузина сексуални елементи във всеки хетеросексуален мъж.

Например, конската опашка.

Въпросната е много, ама много подценявана прическа. Тя се смята за нещо не много изискано и жените избягват да се появяват с нея в официални случаи. Косата се връзва, когато има да се върши нещо и, също както работните дрехи, мъжете приемаме това за секси. Мацките с прибрана на голяма опашка коса са много, много секси. Дори се хващаме да бас, че, ако в един бар има 100 жени с пуснати коси и една с конска опашка, най-голямо внимание ще получи героинята с вързаната коса. В прибрана коса придава на жената леко мъжкарски вид, прави я да изглежда леко лоша, малко палава и пакостлива, а кой мъж не обича пакостници?

Останалите повдигащи неща, които възбуждат мъжете, в Div.bg

Водещи

Най-четени