Няколко причини да не излизате с момиче, което обича да пътува 03.02 | 17:12

Да излизам или да не излизам с нея!?

От Лазар Тодоров

Живота ни среща с хиляди хора, сред които търсим подходящите за нас половинки. Как да я намерим?! Този въпрос сигурно си задаваме постоянно. Можем да се опитваме само да стесняваме кръга от хора, около нас, за да попаднем на любимите ни същества, които ще споделят нашите интереси.

Защо не трябва да излизате с момичета, които често пътуват?

На първо място как да я разпознаете?! Тя е тази девойка, която се разхожда с рошава и изсветлена от слънцето коса. Кожата й може би е далеч от естествения си вид – изгоряла на места, с рани и ухапвания тук и там. Но за всеки недостатък по кожата си, тази девойка може да ви разкаже невероятна история.

Ето няколко причини да не излизате с момичета, които често пътуват (или може би да излизате!?)

  1. Най-вероятно ще ви бъде трудно да й угодите. Обикновената среща с вечеря, после филм в мола направо ще изсмуче живота от нея. Душата й копнее за нови изживявания и приключения. Няма да я впечатлите с новата си кола или часовник. По-скоро би изкачила някоя скала или да скочи от самолет, отколкото да ви слуша как се хвалите с новите си придобивки.

  2. Шансовете това момиче да не се задържа на постоянна работа са огромни. Най-вероятно непрекъснато мечтае да напусне или може би работи на свободна практика. Тя си изкарва парите от писане, фотография, дизайн или всичко, което изисква креативност. Не й губете времето да обяснявате за скучната си работа.

  3. Не излизайте с момиче, което постоянно пътува, защото това може да значи, че е позагърбила шансовете си за дипломиране и постоянно сменя заниманията си. Тя не може да е сигурна кога ще дойде следващата й заплата. По-скоро ще ви предизвиква да оставите настрани работата си и да живеете живота си.

  4. Момичето, което често пътува е избрала непостоянството. Тя няма план за живота или постоянен адрес. Пуска се по течението и следва сърцето си. Не носи часовник и не обича да бъде притискана.

  5. Това момиче никога няма да се опита да впечатли родителите ти. Казва това, което мисли. Знае какво е уважение, но не се страхува да започне спор за глобални проблеми.

  6. Момиче, което обожава да бъде постоянно на път, никога няма да има нужда от теб. Знае как да си разпъне палатката и да завърти болчета без вашата помощ. Тя е твърде независима и няма да се интересува дали ще пътуваш с нея или не. Ще забрави да се обади, когато пристигне някъде, за да каже, че всичко е наред. Говори с непознати и среща много хора със същото мислене като нейното, които споделят идеите и страстите й. Ти просто може да я отегчиш.

И така – по добре не излизайте с момиче, което обича да пътува, ако не можете да я приемете такава, каквато е. 

Водещи

Най-четени