Няма да познаете колко десетилетия не се е къпал този мъж! (СНИМКИ) 10.01 | 11:15

Начинът, по който изглежда, ще ви погнуси

От Неда Ковачева

Името на този мъж е Аму Хаджи и живее в Иран. Колоритният старец е на 80 години и в огромната част от живота си не се е къпал. Историята му се появи в интернет и за броени часове доби огромна популярност, защото наистина е фрапираща.

Оказа се, че 80-годишният дядо не се е къпал цели 60 години от своя живот. Разбира се, този негов избор го е лишил от социални контакти и го е принудил да живее в изолация, което най-вероятно е повредило и здравия му разсъдък. Още по-фрапиращото в историята на Аму Хаджи е фактът, че освен липсата на каквато и да е лична хигиена, старецът се храни с трупове на животни, които сам си намира в пустошта около селото, в което живее.

Неговият дом представлява каменна колиба, построена от добри съседи. В колибата има дупка в земята, в която Аму спи. Третият фрапантен факт в неговата наистина уникална биография е информацията за начина, по който дядото се отоплява. Разберете как се топли през зимата този дългогодишно некъпан дядо и вижте още фрапиращи снимки на този странен човек при колегите от Div.bg.

Водещи

Най-четени