Открийте коя Дисни принцеса се крие у вас според зодията 08.06 | 16:11

Забавен хороскоп

От iNews.bg

Когато попитат някое малко момиченце каква иска да стане, когато порасне, тя най-често отговаря - принцеса. Макар да знаем, че това няма как да стане, никога не ни е пречело да се наслаждаваме на принцесите, с които ни срещаха филмчетата на Дисни. 

Всяка една от нас, колкото и да не им е фен, си е харесвала поне една от тях. Бел, Покахонтас, Аврора или Ариел, любимите ни принцеси винаги са показвали характери макар и да не са били реални.

Jenite.bg ни предлагат един забавен хороскоп с принцесите на Дисни. В него зодиакалните знаци са оприличени на героините от Дисни. Вижте дали вашият характер съответства на този на принцесата от вашата зодия. 

Може и да се изненадате.

Ако сте зодия Овен, то по характер приличате на Бел от "Красавицата и звярът": 
Близките и приятелите ви оценяват факта, че сте изключително справедливи. Не бързате да съдите хората - знаете, че понякога допускат грешки, без да са имали лоши намерения. Знаете и че всеки си има гледна точка, така че не преценявате ситуациите единствено според своята собствена. Умеете да събуждате уважение и топли чувства дори в онези, от които всички останали се боят.

Останалите зодии може да видите в Jenite.bg

Водещи

Най-четени