Откровено интервю: Двама български гинеколози отговарят на най-неудобните въпроси 26.06 | 15:33

Разберете дали се възбуждат по време на работа, спят ли с пациентките си и още един куп любопитни подробности

От iNews.bg

Хората си мислят какво ли не, когато чуят, че някой работи като акушер-гинеколог. В съзнанието им изникват един куп хипотези и неудобни въпроси, които обаче едва ли биха се престрашили да зададат. 

Е, колежките от Jenite.bg не си поплюват и се срещнаха с двама български гинеколози - д-р Георгиев и д-р Иванов. Първият има дългогодишна практика в областта. По всички въпроси той дава безцеремонни отговори - точно както любимия д-р Грегъри Хаус. Вторият пък е съвсем млад лекар и забележително чаровен мъж.

В реализираното интервю се обсъждат теми табу, които биха събудили любопитството не само на потенциалните им пациентки, а и на техните мъже. 

Запознайте се с подробности около взаимоотношенията на гинеколозите и техните пациентки:

Случвало ли ти се е да започнеш връзка с пациентка?

Д-р Иванов: Една доста разкрепостена дама, която бях оперирал, ми написа SMS да излезем. Видяхме се няколко пъти извън работа. Тя наистина беше много перверзна. Говореше ми, че има фантазия как аз и лекуващият лекар я връзваме с каиши за операционната маса. Не се стигна до това, но и от други жени съм чувал, че имат фетиш към ултразвука, към латексовите ръкавици...

Д-р Георгиев: Случвало ми се е дори да се разведа заради връзка с пациентка. Но няма да разказвам в подробности.

Усещал ли си как на пациентка ѝ "става хубаво", докато я преглеждаш?

Д-р Иванов: Моята практика все още е кратка, така че нямам богат опит с пикантните случаи. Само веднъж съм хващал, че на жената ѝ става хубаво. Беше по време на първия ми истински преглед като студент, тя беше от ромски произход и беше бременна. Както се оплакваше от болки, по едно време очевидно ѝ хареса да я преглеждам. Ухили се и взе да ми целува ръцете.

Д-р Георгиев: Обикновено жените се стягат при преглед и по никакъв начин не свързват усещането с онова усещане, което при други обстоятелства би ги възбудило. Случвало ми се е обаче да попитам: "Така боли ли?" и да получа отговор: "Не, даже е приятно!". 

Прочетете целия пикантен разговор с двамата гинеколози! 

Водещи

Най-четени