Порно дебютантка се уплаши от много мераклии 23.01 | 15:51

Актрисата си пожелала 23-ма мъже за 23-тия си рожден ден

От Надежда Стоянова

Едва ли всяка жена мечтае да е порноактриса, но пък за сметка на това истинските звезди в тази индустрия вероятно са като лъвици в леглото. Или поне такова е всеобщото схващане. И как да е иначе, като една от сравнително новите представителки в бранша си пожела доста горещ подарък за рождения ден.

Разкрепостената красавица Хейди ван Хорни се занимава с това само от месец, но вече има цели десет филма зад гърба си. По повод предстоящия си 23-ти рожден ден си пожелала в социалната мрежа Facebook цели 23-ма секс партньори наведнъж. На предложението, естествено, се отзовали куп мераклии, така че актрисата ще трябва да избира.

Кандидатите да се включат в оргията обаче ще трябва да забравят всякакви задръжки, защото преживяванията им ще бъдат документирани и излъчени след това. Поне така се предполага от съобщението на Хейди.

След огромния интерес към нестандартното ѝ предложение младата жена обаче като че ли загубила първоначалния си ентусиазъм. Така изпълнението на фантазията ѝ вече е под въпрос.

"Да, още искам да го направя... да, и не, но имам някои условия", коментира тя в интервю за QMI Agenxy.

Водещи

Най-четени