Скандал! Изритаха тийнейджър от училище заради гей порно 22.01 | 13:40

18-годишният американец така припечелвал за сметките

От Надежда Стоянова

Лесните пари са много голямо изкушение, особено за младежите. Именно от това се подмамил 18-годишният ученик от Флорида Робърт Маручи. Резултатът обаче го изпратил да почива вкъщи, защото го изритали от училище, след като учениците му разбрали с какво си изкарва прехраната.

Младежът започнал кариера като звезда в гей порно и така припечелвал за сметките, обяснил пред местната новинарска станция WKMG. И макар че в училище не възприели заниманията му никак добре, майката на момчето – Мелиса Лийб, останала доволна. Нещо повече, тя дори заявила, че не можело да бъде по-горда от детето си.

За странните му занимания се разбрало, след като роднина на друг ученик от същата гимназия попаднал на клипче с Робърт в интернет. По-късно той възмутен написал следния коментар под видеото:

"Братовчед ми е съученик на модела, който играе Ноел (*това е артистичният псевдоним на момчето – бел. ред.). Очевидно е станало ясно, че е герой в гей порно и в неговото училище, защото миналата седмица го изгониха."

Няколко от приятелите му се готвят да протестират срещу това решение. Те дори са направили специални тениски и плакати в негова подкрепа.

Водещи

Най-четени