Потресаващо! Колко струва външният вид на истинска секс кукла? (ВИДЕО) 22.03 | 17:38

Смяна на пола е само първата крачка към мечтания външен вид за Катела Даш

От iNews.bg

Естествената красота не е е нещо към което се придържа Катела Даш. 38-годишната масажистка от Минеаполис казва, че е похарчила близо 99, 000 долара, за да изглежда възможно най-пластично изкуствена, предава Huffington post.

"Обичам да изглеждам пластична – повечето хора ме мразят заради моят необикновен външен вид, но мен това ме стимулира да продължавам в същия дух", казва Катела.

Тя споделя, че е обсебена от пластичната хирургия, но това да бъде различна е нормално за нея. "Искам да изглеждам като ходеща секс кукла", допълва нестандартната Катела. Тя започва своята трансформация, когато е на 23 години.

Първата й операция е свързана със смяна на пола от мъж към жена. "Когато бях млада, се чувствах твърде женствена за момче – бях повече женствена, отколкото повечето момичета", споделя Даш.

Даш прекарва по 3 часа на ден в разкрасителни процедури за да оформи косата си и да се гримира. Тя има безброй пластични операции на различни части от тялото си, но се е фокусирала върху гърдите си, като се надява да достигне до заветната чашка размер "H”.

Водещи

Най-четени