Разберете коя е зодията, с която се привличате фатално 13.06 | 10:58

Между кои зодии е налице такова фатално привличане

От Гергана Няголова

Фатално е онова привличане между двама души, което буквално хваща за гърлото едва след първия поглед, изгаря отвътре с изпепеляваща страст, развихря урагани и водовъртежи, но обикновено и приключва също толкова бързо, колкото е започнало.

Днес ще ви разкрием именно между кои зодии е налице такова фатално привличане и защо в повечето случаи пожарът между тях притихва точно толкова бързо, колкото и скорострелно е пламнал.

Овен и Везни
Със своя чар и магнетизъм представителите на зодия Овен моментално завладяват мислите на влюбчивите Везни. Именно обаче нежността и финеса, присъщи на Везните, са склонни не след дълго да започнат се струват нетърпими за свръхенергичните и прями Овни. Везните от своя страна също започват да се дразнят от тази за тях прекалена и никому ненужна експанзивност.

Телец и Риби
Следвайки принципа, че "противоположностите се привличат”, между Телеца и Рибите пламва наистина изпепеляваща страст, благодарение на която в началото и двете зодии са съвсем напълно слепи за всичко останало. Когато обаче нещата притихнат и започнат да се опознават отблизо, те откриват, че между тях съществуват непреодолими различия. Рибите търсят емоции и държат на социалния си живот, докато Телците предпочитат просто да си седят вкъщи, сгушени на дивана.

А кои са останалите зодии, между които е налице фатално привличане, може да разберете от статията на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени